Så syng da, Nørrevang! | Nørrevangskirken
Udgivet tor d. 26. mar 2020, kl. 16:44

Selvom vi er dømt hjem på sofaen, så går vi altså ikke i stå, og nu byder organisterne ind med et nyt initiativ - Så syng da, Nørrevang!

Der findes intet bedre end at synge, når man ellers sidder for sig selv og tankerne farer vidt omkring. Har du prøvet morgensangen på DR hver morgen kl. 9.05 (weekenderne dog først 10.05)? Det er i hvert fald en fantastisk start på dagen.

MEN - det synes vi i Nørrevangskirken IKKE er nok, for vi elsker at synge, om det er i kor, til syng-dig-glad eller til højmesser. Og derfor arbejder organisterne på at få en ny sang hver dag op på vores hjemmeside - en sang, som du kan ønske dig.

Hvordan det fungerer? Find en salmebog eller en højskolesangbog, find en sang, du holder af, og så kom med dit ønske - også gerne med en motivation, hvorfor du lige har valgt denne sang (men det behøves ikke), og så send det på en mail til organisterne - eller ring til dem, de sidder tit tæt ved deres telefoner i disse tider og plejer at være meget snaksalige :-) Kontaktoplysninger finder du her.

Og indtil det går løs, så nyd denne sang fra Gunnar Andersen - En lille positiv i disse forvirrede tider.

Pas på dig selv!

Kategorier Ukategoriseret