Kirkeåbning | Nørrevangskirken
Udgivet tir d. 19. maj 2020, kl. 11:46

Nørrevangskirken er nu åbent igen!

Mange ting ville være, som de plejer at være, men der er også en del retningslinjer, der skal overholdes.

...Der er håndsprit flere steder i kirken, og de gældende retningslinjer om mindst 1 m afstand (helst 2), god håndhygjejne, ingen håndtryk eller kram samt at man bliver hjemme ved mindste tegn på sygdom, skal overholdes.

...Der vil igen være muligt at besøge kirkekontoret - se åbningstider her.

...Der vil igen være højmesser på søn- og helligdage kl. 10

...Der vil være lukket for garderoben, så du bedes at tage dit overtøj med i kirken og lægge det på pladsen ved siden af dig.

...Der vil være tydelig skiltning, hvilke salmebøger der må benyttes (det er tag-selv) og hvor man kan sætte sig. Principielt gælder at hver tredje stol i hver anden række må benyttes, personer af samme hustand må selvfølgelig sidde ved siden af hinanden. Der er personale tilstede, der hjælper og vejleder.

...Der er plads til maks. 50 kirkegængere.

...Der vil for det første IKKE være nadver under højmessen mht. smitterisikoen. Der er derimod tilbud om personlig nadver ve én af præsterne - er du interesseret, kan du finde kontaktoplysningerne her.

...Der vil  være lejlighedsvis  kirkekaffe efter højmessen.

Informationer om kirkens øvrige aktiviteter, der er gået i stå under nedlukningen, fås ved henvendelse til aktivitetens leder. Eller tjek kalenderen her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se dig!

Kategorier Ukategoriseret