Babysalmesang | Nørrevangskirken
Onsdag d. 20. marts 2019, kl. 10:45

Det er for alle babyer mellem 0 og 12 måneder. Børnene får mest ud af det, hvis de er fra ca. 3 mdr. og op, men man er selvfølgelig velkommen før!

Du skal ikke tilmelde dig for en bestemt periode. Til gengæld må du meget gerne huske at framelde dig igen, når du stopper til babysalmesang.

Du er meget velkommen til at komme og se, om det er noget for dig, og du behøver heller ikke komme hver eneste onsdag – der skal heller ikke meldes afbud, hvis man ikke kommer. Det anbefales dog at komme nogle gange, da du bedre lærer sangene, dansene, historierne og kirkerummet at kende. Det får din baby meget mere ud af!

Husk: når barnet fylder ca. 1 år og mor (eller far) starter arbejde er der mulighed for at gå til Musikalsk Legestue. Det foregår på udvalgte lørdage - se mere under Musikalsk Legestue!

Signe B. Schnedler