Diakoniens Dag | Nørrevangskirken
Søndag d. 1. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 15:00

Diakoniens Dag, som er et samarbejde mellem de 4 bykirker i Slagelse, foregår denne gang i Sct. Peders Kirke.

Dagens tema:”Gå med” er hentet fra 2. Mosebog kap. 33 vers 14. Her er Guds folk på vandring. Moses leder folket, men oplever det udfordrende og beder Gud om at gå med ham. Gud lover Moses at GÅ MED. "-gå i mørket med lyset..." Gå med glæde, gå med fred, gå med håb, gå sammen med andre.

KL. 10.00 starter vi med Gudstjeneste i Sct. Peders Kirke, kl. 11.30 frokost i Sogneladen ved Sct. Peders Kirke, kl. 12.15 kort oplæg om programmet efterfulgt af besøg i Stedet, Herrestræde 26, Mission Afrika, Stenstuegade 9 samt Varmestuen, Sdr. Stationsvej 2, kl. 14.00 kaffe og kage i Varmestuen, kl. 14.15 indlæg ved korshærspræsterne Ida Lund og Signe Toft, kl. 15.00 afslutning.

Det er gratis at deltage (dog betales der for drikkevarer), men af hensyn til frokosten skal tilmelding ske til et af de 4 kirkekontorer senest tirsdag den 25. februar kl. 12.00.

For deltagere, der ikke kan gå med, vil der blive arrangeret kør med-ordning. Giv evt. besked herom ved tilmelding.

Kirkebil kan bestilles iht. de enkelte sognes sædvanlige ordning.

Under mødet samles ind til Kirkens Korshærs Varmestue.

Sankt Peders Kirke, Herrestræde 1A, 4200 Slagelse, Danmark