Diakoniens Dag | Nørrevangskirken

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 19. september 2021, Kl. 10:00 til kl. 15:30

Præst på gaden - kirken udenfor kirkebygningen.

Korshærspræst Peder Thyssen fortæller om sine oplevelser i arbejdet som gadepræst i Odense og om den rullende varmestue i form af en trehjulet "Christianiacykel".

Program: 10.00: Gudstjeneste i de fire bykirker 11.45: Frokost i Nørrevangskirken 12.30: Oplæg ved Peder Thyssen og debat 13.30: Kaffepause 14.00: Samtaler og opsamling ved Peder Thyssen 14.30: Andagt og afslutning 15.00: ”Må din vej gå dig i møde”… tak for i dag.

Det er gratis at deltage, dog betales for drikkevarer. Under mødet vil der være indsamling til nye havemøbler til ”Stedet”. Kirkebil kan bestilles iht. de enkelte sognes sædvanlige ordning. Tilmelding af hensyn til frokost til Nørrevangskirkens kontor fra 1. sept. tlf. 58 50 11 16, eller til Anne-Gro Hansen tlf. 22 88 84 33.

Tilmelding senest onsdag den 15. september. Diakoniens dag er et samarbejde mellem Antvorskov, Nørrevang, Sct. Peders og Sct. Mikkels kirker. Denne dag sætter vi fokus på diakonien i sognene, og på at mødet med andre frivillige stadig udvikles og styrkes, så vi fortsat kan ”bære med…”

Diakoniens Dag
Sted Nørrevangstorvet, 4200 Slagelse